Fra hjertet til øjet

Apollus Inûsugtoq fra Ikerasaarsuk er født den 30. oktober 1995 i Aasiaat. Efter endt uddannelse begynder han at arbejde i Royal Greenland.

I sin egen søgen efter sin identitet fik Apollus en idé om til at skrive en bog, der skulle handle om en fjeldgænger. Idéen udviklede sig til at hovedperson i romanen skal hedde Holger, som forfatteren vil skrive en bog om. Som resultatet af sin egen søgen efter egen identitet, opnåede forfatteren i 2014 at skrive en bog, som han skriver på en fortællende og spændende måde, resultatet er nu færdigt, og bogen er klar til at blive udgivet.

I bogen befinder Tobias´ Skygge sig i Mørkets Land. Det er blevet forudsagt i Mørkets Land, at den 11-årige dreng Tobias kan vinde over det Ondes Herre. Hvis dette lykkes for Tobias, vil lyset vinde og vende tilbage til Mørkets Land. Holger tager til jorden fra Mørkets Land for at hente forudsigelsen om det Ondes magt. I bogen fortælles der om kroppens- og skyggens mange oplevelser. Tobias, den elleveårige dreng, følger med hovedpersonen Holger i romanen.

Bogen starter med, at drengen Tobias falder i søvn foran tv’et, mens han er sammen med sine forældre. Holger møder efterfølgende den sovende drengs skygge. Holger taler med skyggen og tager ham med til Mørkets Land. Resultatet er blevet til en spændende fortælling om, hvordan Tobias´ skygge og krop hænger sammen, både i jorden og i Mørkets Land.

Det er værd at nævne, at den unge forfatter har en bemærkelsesværdig evne til at skrive en roman på en spændende måde.

Vi håber, at romanen vil blive godt modtaget i dagens Grønland.

165,00 kr.

Pisiassap normua: 1594 Suunera
Oqimaassuseq 226 g
Atuakkiortoq

Apollus Inûsugtoq

Nutserisoq

Sofie Schultz Christiansen

Saqqummerfia

2019

Quppernerit

142